Witamy w naszym sklepie! Życzymy udanych zakupów

Aktualności

Z powodu obecnej sytuacji w kraju bardzo prosimy o przestrzeganie niżej podanych zaleceń podczas odbiorów grupowych:

  • Każdy klient przychodzi na konkretną godzinę, która zostanie podana w piątek poprzez wiadomość sms (paczka będzie przygotowana na ziemi), odbiera paczkę i odchodzi.
  • Bardzo prosimy o przestrzeganie wyznaczonych godzin, ponieważ jeżeli ktoś się spóźni, będzie musiał poczekać i odebrać zamówienie jako ostatni.
  • Maksymalnie 2 osoby w odstępie 4 metrów (czyli kierowca i 1 klient).
  • Nie zaglądamy kierowcy do samochodu.
  • Nie podpisujemy listy odbioru paczki.
  • Nie rozmawiamy z kierowcą (nie zagadujemy).
  • Nie podajemy rąk innym klientom.

Bardzo prosimy o dostosowanie się do podanych zaleceń, aby odbiór karmy odbył się bezproblemowo i z zachowaniem wszelkiej ostrożności.

Informacje o wysyłce kurierskiej:

*W związku z obecną sytuacją w kraju kurierzy mają zakaz wchodzenia do bloków oraz do firm. Mają obowiązek paczki zostawiać przed budynkiem po wcześniejszym kontakcie z klientem. Bardzo przepraszamy za utrudnienia. 

*W związku z obecną sytuacją w kraju, my jako firma chcemy zachować wszelkie środki ostrożności.
Paczki kurierskie od dzisiaj (19.03) będą nadawane tylko i wyłącznie po opłaceniu paczki przelewem. 
Zmiana ta obowiązuje do odwołania. Przepraszamy za utrudnienia.

*od dnia 16 marca(poniedziałek) paczki kurierskie będą nadawane tylko i wyłącznie od poniedziałku do środy. Za utrudnienia przepraszamy.


Dla tych co nie wiedzą
Jako, że wielu klientów dopytuje, informujemy: 
Produkty, które są sprzedawane w batonach, można gotować w całości wraz z opakowaniem. Opakowania te posiadają wymagane atesty, a tym samym nie są szkodliwe dla danego produktu. 
Natomiast produkty w workach vacum można gotować dopiero po wyciągnięciu z opakowania. 
Gotowane mięso jest alternatywą dla futrzaków, którym nie zaleca się podawania mięsa surowego. 
Ważne, aby przed ugotowaniem produkt nie zawierał kości. 
Zaleca się, aby produkt włożyć do wody, która ma temperaturę 90 stopni. W przypadku, gdy baton jest zamrożony należy go gotować około 1,5 godziny, natomiast jeżeli jest to produkt rozmrożony,czas gotowania powinien wynosić godzinę. Temperatura wewnątrz powinna osiągnąć 68 stopni.
Zdjęcie pierwsze przed parzeniem, drugie zdjęcie po.